vibike

Skilsmisse terapi til ægtepar og samlevere

Familieterapeut Vibeke Dalum fra Nørrebro tilbyder skilsmisse terapi til ægtepar og samlevere fra hele København og Amager. Skilsmisse terapi henvender sig både til Jer som overvejer skilsmisse, eller Jer som allerede har besluttet at blive skilt. Skilsmisse terapi er en form for familieterapi eller parterapi, der har fokus på, at I nu skal gå hver sin vej på en ordentlig måde, men terapien kan også have til formål at genoverveje forholdet.

Parterapi og familieterapi har fokus på det generelle samspil i forholdet eller i familien, hvorimod familierådgivning har fokus på at rådgive i forhold til et eller flere konkrete problemer. Skilsmisse terapi kommer typisk ind i billedet, når mulighederne synes at være opbrugt.

Børnenes ve og vel er ofte i fokus i skilsmisse terapi

Det er aldrig nemt at gå fra hinanden, og det er ligegyldigt, om man blot er kærester og bor hver for sig, eller om man bor sammen. Dog bliver det straks vanskeligere, hvis man har hjemmeboende børn, og her kommer skilsmisse terapi ind i billedet.

Spørgsmål som ’hvornår skal børnene informeres’, ’hvordan skal børne inddrages’, ’hvordan tackles børnenes reaktioner’, ’er de for små til at forstå’ og mange mange flere spørgsmål dukker op.

I en, i forvejen presset situation, er det næsten umuligt at skille egne følelser fra børnenes tarv og behov. Her er familierådgivning i et neutralt rum med en erfaren familieterapeut en hjælp for både børn og forældre.

Vi begynder med en afklaring af jeres situation

Vi starter med i fællesskab at undersøge, om I har noget tilbage, eller om kærligheden er væk. Er skilsmissen en overvejelse eller en beslutning? Og hvis det er besluttet, og hvis I har børn, så er spørgsmålet, hvordan og hvornår I skal sige det til børnene. Hvordan kan I passe på jeres børn i hele forløbet?

Det kan være godt med en rådgiver, som er neutral og kan bevare overblikket. Skilsmisse terapi kan samtidig hjælpe jer med at kommunikere på en ordentlig måde.

Kontakt mig på telefon 20 61 88 15 eller på e-mail vibeke@vibekedalum.dk for at høre mere om skilsmisse terapi.​

Her kan du kontakte mig uforpligtende eller stille spørgsmål

Så vender jeg tilbage med svar hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Familieterapi v/Vibeke Dalum    |    CVR: 26953138    |    ​Telefon: 20 61 88 15    |    E-mail: vibeke@vibekedalum.dk    |    ​Peblinge Dossering 14, 2. tv   |    2200 København N