Skilsmisse-terapi og rådgivning til skilsmissebørn

Familieterapeut Vibeke Dalum tilbyder skilsmisse-terapi til ægtepar, samlevere og deres børn fra sin klinik i Nordvest. Alle patienter fra København, Nørrebro og omegn er velkomne. Skilsmisse-terapi henvender sig både til jer, som overvejer skilsmisse og jer, som allerede har besluttet at blive skilt. Skilsmisse-terapi er en form for familieterapi eller parterapi, der har fokus på, at I nu skal gå hver sin vej på en ordentlig måde, men terapien kan også have til formål at genoverveje forholdet.

Parterapi og familieterapi har fokus på det generelle samspil i forholdet eller i familien, hvorimod familierådgivning har fokus på at rådgive i forhold til et eller flere konkrete problemer. Skilsmisse-terapi kommer typisk ind i billedet, når mulighederne synes at være opbrugt.

Skilsmisse-terapi: Vi begynder med en afklaring af jeres situation

Det er aldrig nemt at gå fra hinanden, og det er ligegyldigt, om man blot er kærester og bor hver for sig, eller om man bor sammen. Dog bliver det straks vanskeligere, hvis man har hjemmeboende børn, og derfor er det en vigtig del af jeres skilsmisse-terapi, at I modtager den rette rådgivning. Jeg tilbyder rådgivning om at have skilsmissebørn: Hvordan håndterer I denne nye situation? Hvor skal børnene bo, hvilke regler og rammer kan I blive enige om?

Der er mange ting at overveje, når man taler skilsmisse og børn, fx spørgsmål som: Hvornår skal børnene informeres? Hvordan skal børne inddrages? Hvordan tackles børnenes reaktioner? Er de for små til at forstå, hvad der foregår? – og mange flere spørgsmål kan dukke op i løbet af denne type terapi og rådgivning om skilsmissebørn.​

I en allerede presset situation er det næsten umuligt at skille egne følelser fra børnenes tarv og behov. Her er familierådgivning i et neutralt rum med en erfaren familieterapeut en hjælp for både børn og forældre, så I får den bedste start på jeres nye liv som skilsmissefamilie.

Rådgivning om skilsmisse og børn

Vi starter med i fællesskab at undersøge, om I har noget tilbage, eller om kærligheden er væk. Er skilsmissen en overvejelse eller en beslutning? Og hvis det er besluttet, og hvis I har børn, så er spørgsmålet, hvordan og hvornår I skal sige det til børnene? Hvordan kan I passe på jeres børn under forløbet? Derfor tilbyder jeg også rådgivning om håndtering af skilsmissebørn.

Det kan være godt med en rådgiver, som er neutral og kan bevare overblikket, når der er store følelser på spil. Skilsmisse-terapi kan samtidig hjælpe jer med at kommunikere på en ordentlig måde.​

Kontakt mig og hør mere om skilsmisse-terapi og rådgivning

Uanset om I allerede har taget beslutningen om at blive skilt, eller blot overvejer det, så er det altid en god idé at tage kontakt til en familieterapeut, før konflikten eskalerer og bliver ubehagelig og uløselig – både for jeres egen skyld g for jeres børn.

Kontakt mig på telefon 20 61 88 15 eller på e-mail vibeke@vibekedalum.dk for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jeres familie.​

Her kan du kontakte mig uforpligtende eller stille spørgsmål

Så vender jeg tilbage med svar hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

30 års erfaring

Tredive år i faget har givet mig dybdegående indsigt i familiedynamikker og enestående evner til at hjælpe familier i enhver situation.

Fuld tavshedspligt

Mit største fokus er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor I kan udforske jeres udfordringer og finde bæredygtige løsninger.

Praksis beliggende

Jeg forstår, at jeres tid er værdifuld, og min bekvemme placering gør det nemt for jer at få den nødvendige støtte uden unødvendige besværligheder.

​Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser

​Jeg glæder mig til at hilse på dig og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Familieterapi v/Vibeke Dalum

Nor Hejrevej 30, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 61 88 15

E-mail: vibeke@vibekedalum.dk

CVR: 26953138