Parterapi i Nordvest nær ydre Nørrebro i København

​Parterapi henvender sig til alle par – uanset hvor længe I har kendt hinanden, om I er samboende eller har børn sammen eller hver for sig.


​Støtte og hjælp med parterapi

​Fra min klinik i Nordvest i København tilbyder jeg parterapi, som giver par mulighed for at se deres forhold i et nyt lys og giver konkrete anvisninger på nye og effektive måder at tackle problemerne på. Jeg dækker hele Københavnsområdet og omegn.

Parproblemer kan eksempelvis være:

  • Kommunikationsproblemer. Mange par oplever kommunikationsproblemer, hvor de for længst har glemt at lytte til hinanden, og dialogerne er her erstattet af monologer. Parterapi kan hjælpe parret tilbage på kommunikationsvejen og giver konkrete anvisninger til en bedre kommunikation.

  • Manglende lyst til sex. Lysten til sex forandrer sig for de fleste par over tid. Det kan skyldes småbørn, der har krævet energien i en periode, eller at ’stemningen’ i forholdet påvirker lysten. Parterapi kan hjælpe til at afklare sagens kerne og få lysten til sex tilbage i forholdet.

  • Konstante skænderier. Når par skændes skyldes det ofte, at den ene eller begge parter har nogle uopfyldte eller uudtalte behov. Skænderierne omhandler ofte dagligdagsting; såsom rengøring, men i virkeligheden handler det om noget helt andet; såsom manglende nærvær. Parterapi kan i disse tilfælde hjælpe til at afklare, hvad skænderierne skyldes og handler om, så de mindskes og/eller kommer til at handle om mere væsentlige ting.
  • Hvor blev kærligheden af. Med småbørn og travlhed i hverdagen kan parforholdet udvikle sig til et arbejdsfællesskab snarere end et kærlighedsforhold. Parterapi kan her være en måde, hvorpå parret genfinder kærligheden og giver den en chance til.

  • Kriser i parforholdet. Parterapi kan være givtigt, når parforholdet oplever kriser. Kriser i et parforhold kan skyldes mange ting. Nogle årsager er udefrakommende faktorer; såsom arbejdsløshed, stress, økonomi og sygdom, som har indflydelse på kærligheden. Parterapi kan imødekomme problemerne og undgå, at de tærer for meget på kærligheden.

  • Jeg føler mig begrænset. At føle sig begrænset i et parforhold skyldes ikke altid partneren. Det kan også skyldes én selv. Parterapi kan her hjælpe til nye veje – også for personlig udfoldelse.

  • Skal vi skilles? Skilsmisse er en stor og for de fleste en meget smertefuld beslutning. Parterapiens formål er ikke nødvendigvis at forhindre en skilsmisse, da det i visse tilfælde vil være den rigtige løsning. I parterapi kan det afklares, om skilsmisse er den eneste udvej på problemerne samt – hvis beslutningen træffes – at skabe en så anstændig adskillelse som muligt.

  • Utroskab. Utroskab er for det meste smerteligt for begge parter i parforholdet – men ofte på forskellig vis. Nogle par vælger at blive sammen og gennemleve krisen, og her kan parterapi hjælpe parret til at hele parforholdet.

Her kan du kontakte mig uforpligtende eller stille spørgsmål

Så vender jeg tilbage med svar hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

30 års erfaring

Tredive år i faget har givet mig dybdegående indsigt i familiedynamikker og enestående evner til at hjælpe familier i enhver situation.

Fuld tavshedspligt

Mit største fokus er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor I kan udforske jeres udfordringer og finde bæredygtige løsninger.

Praksis beliggende

Jeg forstår, at jeres tid er værdifuld, og min bekvemme placering gør det nemt for jer at få den nødvendige støtte uden unødvendige besværligheder.

​Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser

​Jeg glæder mig til at hilse på dig og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Familieterapi v/Vibeke Dalum

Nor Hejrevej 30, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 61 88 15

E-mail: vibeke@vibekedalum.dk

CVR: 26953138