​Supervision

​Supervision betyder overblik. En supervisor er således en person, der har overblik, erfaring og faglighed til at kunne hjælpe andre (oftest mindre erfarne) fagpersoner til større forståelse for en problematik, og til, hvordan denne kan tackles. Jeg tilbyder personalesupervision til forskellige personalegrupper, faglig supervision til udvalgte personalegrupper samt holder oplæg/kurser i supervision.

Personalesupervision

Når mennesker arbejder sammen, er det ikke bare deres faglige kompetencer, der afgør, om resultatet bliver godt. Det er også - og i virkeligheden nok så meget - deres personlige samspil. Kan de lide hinanden? Kan de forstå hinanden - herunder hinandens måde at reagere på? Hvis svaret er negativt, går det ofte galt - og konsekvensen er med sikkerhed både dårligt arbejde og dårlig trivsel.

Det sker oftere, end vi bryder os om at indrømme - fordi vi er så forskellige, og fordi mange af os har en tilbøjelighed til at tolke motiver, når vi oplever noget, der virker ubehageligt eller måske endog krænkende på os. Hvis man imidlertid i stedet antager, at alle gerne vil bidrage til fælles succes - hvad er det så, der går galt, når det går galt, og hvad kan man sammen og hver for sig gøre for at rette op?​

​Nogle faggrupper derudover endvidere meget belastede af f.eks. krævende klienter eller beboere. Personalesupervisionen giver i et lukket rum med fast struktur, mulighed for at få ’lufter ud’ og bearbejdet både oplevelser med brugere/klienter og med kolleger.

Faglig supervision

Faglig supervision tilbydes til personale, der arbejder med familier eller til praktiserende psykoterapeuter. Her tager supervisionen udgangspunkt i konkrete sager eller hændelser, som supervisanten ønsker hjælp til. I supervisionen arbejdes der både med et fagligt og personligt perspektiv. Faglig supervision kan foregå både i grupper og individuelt.

Kursus i supervision

Hvas handler supervision om? Det sætter jeg fokus på i kursus- eller foredragsform: Hvilke krav stilles til supervision? Og til en supervisor? Hvordan kan man f.eks. bruge kollegial supervision, og hvordan tilrettelægger man det?​

Her kan du kontakte mig uforpligtende eller stille spørgsmål

Så vender jeg tilbage med svar hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

30 års erfaring

Tredive år i faget har givet mig dybdegående indsigt i familiedynamikker og enestående evner til at hjælpe familier i enhver situation.

Fuld tavshedspligt

Mit største fokus er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor I kan udforske jeres udfordringer og finde bæredygtige løsninger.

Praksis beliggende

Jeg forstår, at jeres tid er værdifuld, og min bekvemme placering gør det nemt for jer at få den nødvendige støtte uden unødvendige besværligheder.

​Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser

​Jeg glæder mig til at hilse på dig og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Familieterapi v/Vibeke Dalum

Nor Hejrevej 30, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 61 88 15

E-mail: vibeke@vibekedalum.dk

CVR: 26953138